Jarno

 

Something i finished few months ago..

I still have some free appointments for this summer and fall. Also im waiting for somebody who wants to have a japanese backpiece. I’ve been saving appointments for that and still saving.. Mostly i do traditional japanese work, but also some smaller tattoos i can tattoo whatever style. Please contact me jarno@tatuata.com or +358417436565 THANKS!

Minulla on vielä vapaita aikoja tälle kesälle ja ensi syksylle. Odottelen myös uutta japsi selkäkuvaa aloitettavaksi ja olen säästänyt aikoja sitä varten ja odottelen jos joku ottaa yhteyttä.. Pääasiassa teen perinteisiä japanilaisia tatuointeja, mutta myös pienempiä projekteja teen mielelläni mitä vaan. Ota yhteyttä 041 743 65 65 tai jarno@tatuata.com KIITOS!

. ..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s