Mandalas and geometric flowers

Olen tekemässä linjakirjaa mandaloista ja geometrisistä kukista, tässä vähän maistiaisia. Kaikki kuvat ovat vielä vapaana ja tatuoin jokaisen kuvan vain kerran. tervetuloa liikkeelle tarkemmin katselemaan. Uusia kuvia tulee joka päivä ja tatuointiaikoja vielä vapaana paljon ennen kesää!

I have been making this line book of mandalas and geometric flowers lately, here is few pages. All the designs are still availevable and will be tattooed only once. Feel free to come our shop to have a closer look. I still have lot of free appointments before summer!

-Antti

antti@tatuata.com

Instagram @antti_kuurne

mandalas5

mandalas6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s