Walk-in 15.12.18

❤️ Rakkaat ystävät! Pidämme perinteisen veronpalautus walk-in päivän lauantaina 15.12. Tatuoimme kaikki omista linjapiirroksistamme, joista lisää infoa myöhemmin. Jokainen kuva tatuoidaan vain kerran, joten tule paikalle hyvissä ajoin. Tarjolla myös virvokkeita. Avaamme ovet klo 11, tervetuloa!! // ❤️ Dear friends, we are having our traditional tax refund walk-in day on Saturday 15.12! All of us here at Tatuata will be tattooing from our line drawings, that you’ll get to take a sneak peek at a bit closer to the date.
Each design will be tattooed only once, so don’t be late! We’ll be serving some refreshments as well. We open at 11, welcome!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s